%s1 / %s2
 
NEDERLANDS  |  ENGLISH
  • economie
  • iran
  • e-voting
  • 9/11
  • media
  • irak
  • nieuws
  • lees
  • nieuwsarchief
  • van deepjournal
13 mei 2005   |     mail dit artikel   |     print   |  
Multimiljonair begint in Amsterdam zijn Europese waarheidstournee over 11 september
De Europese waarheidstournee ReOpen911 begint op 20 mei in de Rode Hoed te Amsterdam, 19.00 uur, gratis toegang. Multimiljonair Jimmy Walter wil de onderste steen boven krijgen bij 11 september en spendeert miljoenen om dat voor elkaar te krijgen. Met een panel van onderzoeksjournalisten die hun sporen hebben verdiend in de 911-research trekt hij door Europa. DeepJournal werd uitgenodigd deel te nemen aan het panel, zie het verslag van deze toespraak.

Jimmy Walter op Radio 1: Luister naar het prima interview [wma] in het archief.
Jimmy Walter in RTL Boulevard: Zie dit korte en duidelijke clipje.
Verslag toespraken DeepJournal en Webster Tarpley, 24 mei 2005.

-Europees tourschema
-Uitgebreid officieel persbericht
-Zaterdag 14 mei: De dvd van Jimmy Walter (zie hieronder) werd middags gratis uitgedeeld op de Dam in Amsterdam.
-Woensdag 18 mei 2005: Persconferentie van Jimmy Walter in het Mercurius, Amsterdam, 14.00 uur.
-Vrijdag 20 mei 2005: Jimmy Walter plus panel in de Rode Hoed, Amsterdam.
-Dinsdag 24 mei 2005: Tweede avond in de Rode Hoed, 19.00 uur, gratis toegang. DeepJournal sprak ook en vertelde over Pearl Harbour, de wargames en de kapers.
-Woensdag 25 mei 2005: Derde avond in de Rode Hoed, wederom een redelijk volle bak. Op deze avond werd Walters dvd vertoond, getiteld Confronting the Evidence: A Call To Reopen the 9/11 Investigation. De dvd is gratis is te verkrijgen* en staat online. De productie bevat delen van Painful Deceptions, een documentaire (deels online) van panellid Eric Hufschmid.
*De gratis dvd is te verkrijgen bij Absolutely, 020 490 5200.

Walter heeft in de VS allerlei advertentieruimte gekocht in alle grote publicaties van Newsweek tot de Washington Post en gevuld met informatie de bewijst dat het Witte Huis achter de aanslagen zit op 11 september. Dat 911 een false flag operation is, is iets wat lezers van DeepJournal al sinds jaren weten. Jimmy Walter vat alle vragen en antwoorden bij 11 september handig samen op zijn dvd getiteld Confronting the Evidence: A Call To Reopen the 9/11 Investigation. Daarop heeft hij eenvoudigweg de meest interessante stukken uit bestaande documentaires gekopieerd en aangevuld met beelden van panel-avonden zoals hij die ook gaat houden in Europa met de makers van die bestaande documentaires en met schrijvers die over 11 september hebben gepubliceerd. Hieronder enkele delen uit Walters dvd.

Een overzicht van wat niet klopt aan 11 september en het officiële commissierapport, wordt gegeven door Dr. David Ray Griffin, auteur van het boek The New Pearl Harbor (download fragment dvd Jimmy Walter). In meer detail tonen Walter en zijn panel aan dat het Pentagon gezien de schade nooit kan zijn geraakt door een Boeing (download fragment dvd), maar is geraakt door een drone, een onbemand vliegtuigje (download fragment dvd Painful Deceptions) en dat bommen de WTC-torens hebben neergehaald (download fragment dvd), wat ook geldt voor WTC-gebouw 7, dat niet eens was geraakt (download fragment dvd). Waarom werd de VS niet verdedigd; waarom hadden de kapers vrij spel in het best beveiligde land ter wereld? (Download fragment dvd, over de massale wargames die op 11 september werden gehouden en die de automatische verdediging lamlegden. Vergelijk het met een aanval tegen Nederland door de Russen op het moment dat bij ons op maandagmiddag de sirenes afgaan).
Veel vragen en feiten over 11 september staan op een rij in DeepJournal 911-artikel voor tijdschrift Panorama. Nog veel meer verontrustende feiten zijn te vinden in de DeepJournal-serie over 11 september.

In het panel op vrijdag 20 mei: onderanderen Thierry Meyssan, Eric Hufschmid, Christopher Bollyn en William Rodriguez.
* Meyssan is schrijver van 9/11: The Big Lie en Pentagate.
* Hufschmid is maker van de eerder genoemde documentaire Painful Deceptions.
* Bollyn is journalist voor American Free Press.
* Rodriguez redde vijftien mensen op 11 september en heeft nu een rechtzaak aangespannen Bush, Cheney en Rumsfeld aan omdat ze voorkennis zouden hebben gehad van de aanslagen of ze zouden hebben gepland.

In het panel op dinsdag 24 mei: onderanderen Webster Tarpley, Barrie Zwicker, Philip J. Berg en DeepJournal.
* Tarpley is schrijver van 9/11 Synthetic Terror: Made in USA. Tien jaar geleden interviewde DeepJournal hem voor een documentaire over Skull & Bones, het duistere geheime genootschap waar George W. Bush en zijn vader lid van zijn. Dit naar aanleiding van een uitgebreid hoofdstuk in Tarpleys boek George Bush - The Unauthorized Biography.
* Zwicker is maker en presentator van de documentaire The Great Conspiracy - The 9/11 News Special You Never Saw, een redelijk goeie documentaire die alle belangrijke vragen bij 11 september op een rij zet.
* Berg is de advocaat van de eerder genoemde William Rodriguez in de zaak tegen Bush.
Ook al is '11 september' oud nieuws, toch steunt DeepJournal de pogingen van Jimmy Walter de onderste steen boven te krijgen. Zonder de waarheid over 911 kunnen we als mensheid niet vooruit. De waarheid moet boven tafel en de daders moeten worden berecht. Pas dan kunnen we het achter ons laten, de toekomst tegemoed.
____________________________________________________________________________

DeepJournal
Meld je aan voor de gratis mailing list.
9 september 2013  |  
Waarom ligt Syrië onder vuur? - Deel 4
Wie onder de oppervlakte kijkt, ziet dat Syrië onder vuur ligt vanwege de belangen van de betrokken partijen. 'Syrië' gaat over macht, geld, invloed en energie.
8 september 2013  |  
Waarom ligt Syrië onder vuur? - 3
Wie vorm en inhoud scheidt, ziet dat de strijd om Syrië vooral niet gaat over waar het over lijkt te gaan. De vorm maskeert de inhoud. Syrië en Iran zijn stukken op een geopolitiek schaakbord.
7 september 2013  |  
Waarom ligt Syrië onder vuur? - Deel 2
Bij grote militaire conflicten die aanzienlijke humantaire en economische gevolgen kunnen hebben, is het goed te kijken naar de belangen van de betrokken partijen en naar de rol van de media bij de verslaggeving van de feiten.
6 september 2013  |  
Waarom ligt Syrië onder vuur? - Deel 1
Aan de oppervlakte is het duidelijk: de VS willen Syrië bevrijden van een wrede dictator die zijn bevolking met gifgas bestookt. Onder de oppervlakte is er iets heel anders aan de hand.
1 april 2013
Albert Spits: Creëer je eigen financiële veiligheid
Spits beschrijft hoe de euro richting de uitgang gaat en dat je intussen maar beter waarde voor je geld kunt kiezen. Hij raadt iedereen aan zich voor te bereiden op een systeemkrach.
Contact - About - Donate - RSS Feeds - Copyright © 2006 DeepJournal, All rights reserved